De reguliere lessen tekenen en schilderen zijn met ingang van 2023 gestopt.
Het buiten-tekenen in de zomer, op losse dagen indien het weer het toelaat, gaan wel door. Niet meer een gehele aaneengesloten week maar enkele dagen op gevarieerde plekken in Twente.

Informatie op onderstaand mail-adres.

Buitenlessen

Het begint een leuke gewoonte te worden om in een zomerse week met elkaar te gaan buiten-tekenen/aquarelleren, in Enschede en omgeving.
Iedereen is welkom om zich in te schrijven, zowel de gevorderden als de beginners. Je kunt intekenen voor de gehele week, per dag of enkele dagen of dagdelen. De ochtenden beginnen om 9.30 uur en eindigen om 12.00 uur. De middagen beginnen om 13.30 uur en eindigen om 16.00 uur.

Ik streef ernaar zo veel mogelijk variatie in het programma te stoppen, dus bijvoorbeeld stadsgezichten, landelijke scene’s, met thema’s veraf en dichtbij, bloemen/planten, details van begroeiing, dieren, mensen ( als poppetjes), industrie, water, wolken en zo meer. En natuurlijk heeft u zelf ook inbreng over de plekken waar we heengaan.
De kosten met inbegrip van koffie/thee maar exclusief materialen:op aanvraag en afhankelijk van het aantal dagdelen van deelneming.

Mocht het slecht weer worden, dan gaan we voor een alternatief binnen-programma, hoe dan ook, we maken er wat van.

veraberkvens@hotmail.com

buitenles